neděle 11. června 2017

Mango máslo v praktické dózičce 60ml

Mango máslo v praktické dózičce 60ml s jemnou vůní grepu

Mango máslo - vždy udělá radost. Vhodné na suchou pokožku - má hydratační, vyživující, zvláčňující, změkčující, zklidňující, hojivé, regenerační a ochranné účinky
Mango máslo:
  • Účinně ošetřuje suchou pokožku, hydratuje ji a zabraňuje jejímu vysoušení. Změkčuje ztvrdlou a popraskanou kůži (např. lokty, chodidla).
  • Vhodný i na mastnější pleť, protože se rychle vstřebává a nezanechává mastný film.
  • Účinný v boji proti vráskám, obnovuje pružnost pokožky, hydratuje, vyhlazuje ji a pomáhá jí udržovat mladistvý vzhled. Podporuje obnovu kožních buněk.
  • Pomáhá předcházet striím v těhotenství.
  • Pro své zklidňující, hojivé a regenerační účinky je vhodný po opalování, depilaci, ke zmírnění kožních alergií, při ekzémech a dermatitidě. Uklidňuje, zmírňuje svědění a zarudnutí podrážděné pokožky. Vhodný i po bodnutí hmyzem.
  • Zabezpečuje určitou ochranu před UV zářením.
Mango máslo:
Mangové máslo se vyrábí lisováním a následnou rafinací jader mangových plodů. Má bílou až světle žlutou barvu a jemnou charakteristickou vůni.Taje při teplotě 45 - 55 C. Je poměrně tvrdé, ale při kontaktu s lidskou pokožkou taje a snadno se roztírá.Ve srovnání s bambuckým máslem je méně mastné a rychleji se vstřebává do pokožky. Obsahuje přibližně stejný poměr nasycených a nenasycených mastných kyselin, má vysoký obsah vitamínů, antioxidantů a esenciálních mastných kyselin.
Složení:
mango máslo
Množství v balení: 60ml
Datum spotřeby 1 rok od dodání.
Vůně je možná na přání  - kombinujte třeba úžasný jasmín s kokosem, nebo příjemné a chladivé aloe s grepem....napište mi, jakou vůni mte nejraději. Ať je pro Vás péče o pleť ta nejpříjemnější.

Mango máslo v dárkovém balení můžete objednat ZDE
nově také na www.jehacko.cz



Žádné komentáře:

Okomentovat